kalkylblad, skruvdragare och partyhattar!

Två plintar av fyra kom ner i backen igår. Hade hoppats på att hinna mer, men nattningen av Flis tog över två timmar så när hon väl sov var det redan halvmörkt ute. Tur att vi inte har ett pressat tidsschema! 
 
På kvällen började vi lista upp allt material vi behöver i ett kalkyldokument för att jämföra priser mellan byggmax, k-rauta och bauhaus.

 
 
Ska försöka göra klart det dokumentet nu ikväll och möjligtvis börja räkna på hur mycket material som går åt.
 
Vi började även fundera på hur vi egentligen ska göra staketet för att det ska se vettigt ut i ändarna vid dörrhålet. Där måste jag tjuvkika lite hur det ser ut på granngårdarna. Till stor del har vi utgått från byggmax video, men det är en hel del med vårt bygge som skiljer sig från det de gör. Bland annat ska vi ju ha tak över hela altanen och så kommer det vara stolpar ända upp till taket vid dörröppningen. 
 
Efter middagen åkte vi iväg till netonnet för att köpa skruvdragare. Alltid kul med lite nya leksaker. Vi hade egentligen velat titta mer på specifikationer och omdömen innan vi valde en, men med en rastlös och storgråtande tvååring som drog iväg åt ett annat håll var det vara att bestämma sig kvickt. Det blev en Hitachi som fick äran att följa med oss hem. Nu hoppas vi att den håller måttet! 
 
Nu väntar jag på att barnet ska somna så att Mannen och jag kan fortsätta diskutera staket, räkna ut antal meter virke samt jämföra kostnader. Han skickade just en bild på hur det ser ut i barnrummet just nu, och enligt den ser det ju verkligen ut som att hon kommer somna vilken sekund som helst nu.....
 
 
 
Allmänt | |
Upp